AANBOD​

Special sports event lingewaard

Op zondag 24 september 2023 vindt het Special Sports Event, een sportdag speciaal voor mensen met een beperking, voor het eerst plaats in Gemeente Lingewaard. Op Sportpark Ressen kun je tussen 11.00 en 14.00 uur meedoen aan allerlei leuke activiteiten van sportverenigingen. Meld je aan aan doe gezellig mee! 

Er is volop keuze

Verschillende sportverenigingen geven clinics en demonstraties. Een leuke manier om kennis te maken met een sport of om te laten zien wat je al kunt.

Programma

Het programma begint om 11.00 uur met een gezellige, gezamenlijke warming-up. Daarna kies je zelf aan welke activiteiten je mee wilt doen. Zo kun je bijvoorbeeld hockeyen, voetballen, basketballen, (zit)volleyballen en badmintonnen. Ook kun je meedoen aan verschillende cultuuractiviteiten. Alleen kijken mag natuurlijk ook. Plezier staat bij ons voorop. Om 13.30 uur sluiten we het programma af met een feestelijke medaille-uitreiking.

Vervoer

Wil jij graag komen maar heb je geen vervoer? Geen probleem, dan regelen wij dat voor je.
Geef bij je aanmelding dan duidelijk aan dat je graag gehaald en teruggebracht wil worden.

contact

Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij Uniek Sporten via:

Mailadres: info@specialsportseventlingewaard.nl

Telefoonnummer: 06-82336027

Het Special Sports Event wordt mede mogelijk gemaakt door de fianciële ondersteuning van de volgende organisaties en bedrijven:

Scroll naar boven